Hulpgoederen voor Oekraïne

Als Stichting Oost Europa Hulp Lichtenvoorde zetten we ons in voor hulp aan de Oekraïne. Hierbij maken we gebruik van onze vaste contacten in Roemenië. Zij kunnen aangeven welke hulp er ter plekke nodig is. In de heel nabije regio worden vele vluchtelingen opgevangen.

Het is hartverwarmend om te ervaren dat mensen graag hulp willen bieden. Op dit moment kunt u ons helpen met de volgende hulpgoederen: dekens/slaapzakken (wel schoon!) en in de eerste plaats allerlei middelen voor de persoonlijke verzorging.

U kunt goederen afleveren vóór 17 maart op maandag-ochtend, woensdagochtend en op onze openingstijden: vrijdag van 13.30 – 17.00 uur zaterdag van 10.00 – 13.30 uur.

Mocht er behoefte ontstaan aan andere goederen dan zullen we dat via onze website (www.soehl.nl) en onze facebookpagina (Hergebruikertje) laten weten. Uiteraard kunt u ook ondersteunen met een gift. Dit kan het gemakkelijkste via Giro555.