Winkel

We zijn open op onze nieuwe locatie in Lichtenvoorde!

Na 20 jaar Lievelde zijn we in 2022 verhuisd naar een nieuwe locatie in Lichtenvoorde! Voor we onze nieuwe winkel en opslagruimte konden betrekken moest er eerst heel wat werk worden verzet. Maar gelukkig maken vele handen maken licht werk! Er is heel wat afgetimmerd, gezaagd en geschilderd, gesorteerd en geordend. Maar het resultaat mag er zijn! Dus kom een kijkje nemen!

‘t Hergebruikertje is Lichtenvoorde erg dankbaar.
(krantenbericht overgenomen uit de Elna)

Het leuke van een kringloopwinkel is, dat je er altijd wel van die leuke hebbedingetjes vindt. Waar je al zo lang naar op zoek was. ‘t is ook verrassend wat je er er zo al vindt. Op jezelf wonen? Voordelig en toch leuk je kamer inrichten? Je zoekt een presentje voor je vriend, vriendin of jezelf? Een kringloopwinkel heeft vaak meer dan je denkt! ‘t Hergebruikertje aan de Bakkerstraat 2 in Lievelde is zo’n winkel.

Meteen al bij binnenkomst in de hal staat een partijtje echte heksenbezems. Gemaakt door mensen uit Roemenië die zo in hun schamele onderhoud voorzien. Bij de kassa staan enkele uit hout vervaardigde trucks met oplegger. Roemeens handwerk tot in detail nagebouwd van bestaande modellen. En daar, die schildersezel!

In de boetiek word ik vriendelijk begroet door één van de vrijwilligersters. Ze laat me een collectie kleding zien, die ik eerlijk gezegd, in een kringloopwinkel niet had verwacht! Niet nieuw maar net nieuw! Paskamer aanwezig. Er is ook een ruime sortering kinderkleding verder enkele kinderwagens en –zitjes. Elders in de winkel vindt u het speelgoed.

In het midden van de winkel een ruime sortering servies, pannen, glazen, bestek, koperwerk en nog veel meer. Boven dat alles hangt een collectie sierlampen. Daar omheen en in de hal staan de meest uiteenlopende dingen om je interieur mee in te richten. Diverse twee- of driezitsbanken, eethoeken, kasten / kastjes, tafels stoelen, bureaus, enz. enz.

Om onze winkel te vinden op Google Maps: klik hier...