Vervoer door Rozoti Spedition

Al heel wat jaren vervoert Rozoti Spedition uit Oradea, Roemenië voor ons de goederen vanuit de opslag in Lievelde naar Roemenië. Om de kringloopwinkel van Zoltán Dani in Salard te bevoorraden. Of zoals gisteren een humanitair transport met goederen voor een school in de grensplaats Börs en het ziekenhuis in Marghita.

Om een indruk te geven van de hoeveelheid goederen die bijna maandelijks vanuit het magazijn in Lievelde naar Roemenië hier twee foto's van de vrachtauto bij ons sorteercentrum in Lievelde. De opleggers die Rozoti inzet hebben een laadgewicht dat varieert van 22 tot 24 ton. De inhoud bedraagt respectievelijk 84 tot 102 m3.

Informatie over het bedrijf is te vinden op  www.rozoti-spedition.ro,  In het Hongaars en Roemeens maar ook in het Duits en Engels.

IMG_0960

IMG_0961