Bezoek Roemenië najaar 2018

In November 2018 zijn Lambert Kuenen, Wim Heuzinkveld en Louis Kempers naar Roemenië geweest. Voor het vertrek werden er nog de nodige goederen klaar gezet voor transport. Meer informatie en foto's zijn te vinden onder in het bericht.

Het eerste bezoek was (traditiegetrouw) aan ons vaste contactpunt: Dani. Gelukkig beginnen ook bij hem de zaken weer goed te lopen. Dit betekent dat er voorlopig de nodige transporten geregeld kunnen worden. Na het bezoek aan Dani ging de reis dwars door de Karpaten naar het schoolproject in Labnyk. Goed om te zien dat er hier een enthousiaste en goed georganiseerde groep aan de slag is. Met de aankoop van extra grond komt er meer speelruimte voor de kinderen. En dat is nodig ook, want in het hoogseizoen kunnen er 140 kinderen overnachten!